Moja (najina) Nui

Moja (najina) Nui

Nov dan – stari blog. Ali pa morda bolje rečeno, nov dan – novi blog – stara domena. Dobrodošli! 

Moj dan se je začel s silovitim jokom, ko sem pomislila na prijateljico in nekaj trenutkov za tem na njeni Facebook strani videla, da je preminula par mesecev nazaj. Prevzela me je tako nepopisna žalost, da sem komaj dihala.

Bila je ženska z velikim Ž. Ljubiteljica življenja, bojevita bikica in mojo desna roka pri blogu Nalina, ko je bil še v mojih rokah. Bila je tista, ki je s svojim hitrim in pogumnim jezikom vsem povedala, kar jim gre in je hkrati s svojim srcem (čeprav je bila v resnici ženska z dvema srcema) sprejemala na veliko. Ne samo, da je imela neverjetni optimizem, ampak tudi ljubezen do življenja, ki je bila tako presneto nalezljiva.

Zato danes, ko ponovno začenjam z Nui, tega namenjam njej. Želeli sva ga zagnati skupaj pa nama lani njeno zdravje ni dovolilo tega. Sedaj ga začenjam sama z mislijo na njeno energijo in srčnost.

Manca, vedno boš del moje poti in najine Nui. Želim si, da bi ti večkrat povedala, kako svaležna sem za tvojo pomoč pri Nalini in kako ponosna sem bila nate, ko si se pogumno izpostavila in bila goreča zagovornica darovanja organov.

Pia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *