Leta 2008 je bil rojen moj prvi pravi blog – Nalina. Rodila se je iz želje, da bi s starši delila znanja, ki sem jih pridobivala skozi študij razrednega pouka in izobraževanje za Waldorfske učitelje. Želela sem v Sloveniji spodbuditi uporabo Waldorfske pedagogike doma. Hkrati s tem sem takrat tudi začela z lastnim ustvarjanjem. Waldorfske punčke, palčki, škratki in vile so bili naslednja leta moji dnevni spremljevalci in še danes mi je toplo pri srcu, ko pomislim na njih.

10 let v prihodnost in poslovila sem od Naline, saj sem preseljena v Nemčijo vsako leto bolj krvavo potrebovala prosti čas in na koncu za Nalinko ni ostalo več časa.

Leta 2020 so me zasrbeli prsti in v meni se je spet prebudila želja po pisanju. Zopet sem začela hrepeneti po tem, da bi pisala v slovenščini, da bi predstavljala ustvarjalke, da bi pisala o življenju in potovanjih pa o knjigah in njami receptih. Lani ni uspelo, morda pa bo letos, sem si rekla takrat.

Nekaj let v prihodnost, pišem, fotografiram, pečem kruh … uglavnem v prostem času delam stvari, ki me veselijo in jih delim tu na moji Nui, sicer pa sem vodja oblikovalcev in oblikovalka uporabniške izkušnje; mentorica in coachinja.

Vesela bom vaših sporočilc, komentarjev in pogovorv, še bolj vesela pa bom kakšne kave v živo.

Pia

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 400px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://nui.si/wp-content/uploads/2020/10/Pia-nui-glava-1-1.png); }